Дистанционно програмиране

Ваш собствен екип в България

Няма значение дали сте използвали аутсорсинг досега или не. Това, което стои като най-голяма заплаха при стартирането с нов аутсорсинг партньор е проблемът с комуникацията...

- Как да предам моите изисквания и колко детайлни трябва да бъдат те?

- Дали хората от другия край на земното кълбо ще ги разберат наистина?

- Кой ще ми докладва, и как?

- Как да докладвам за бъгове и проблеми, и дали ще мога да ги проследя и открия?

- Дали ще трябва да прехвърля знанията и изискванията си само веднъж, или поотделно за всеки проект?

И освен всичко това, обикновено се появява и заплаха от проблем с контрола...

- Имам ли думата за това кой работи по моите проекти?

- Мога ли да комуникирам директно с  разработчиците или ще минавам през техния по-висш  мениджър?

- Имам ли пълен технически контрол по време на фазата на разработване?

- Кой контролира изходния ми код?

- Мога ли да взема решение за събирането на моя екип?

Ако нямата часнота по някои от тези въпроси със сегашния ви IT аутсорсинг партньор, или ако тези заплахи Ви възпират въобще да аутсорсвате, InSoft.bg може да ви помогне. За да потеглим напред, ние правим  няколко крачки назад и разглеждаме всички аспекти от гледната точка на нашите клиенти.

 

InSoft.bg работи само за софтуерни компании

За разлика от повечето компании, развиващи се в сферата на аутсорсинга, в InSoft.bg категорично сме избрали да работим само за IT компании. Това изисква много специфичен ноу-хау на работа и ние сме изградили цялата компания около тази концепция. Ние разбираме от какво се нуждаят софтуерните компании, как го искат, и кога го искат. Освен това, по този начин ние никога не сме конкуренти на нашите клиенти.

 

Проекти – винаги с мисъл за дългосрочно партньорство

При всеки нов проект, обикновено ще събирате нов екип или ако аутсорсвате с нов партньор ще трябва да прехвърляте знанията и модел на работа всеки път отначало, докато в InSoft.bg това се случва само веднъж.

За разлика от обичайния офшорен модел, ние изграждаме екип от хора за вас, заедно с вас, които ще работят в нашите офиси в Ченай. Този екип ще бъде с вас във всички проекти докато сме партньори, така че след стартовия период, вече ще се чувствате сякаш сте наели свой собствен персонал в България. Някои от нашите настоящи клиенти дори са ни казвали, че чувстват, че сякаш имат своя собствена компания в България.

 

Сякаш имате собствена компания в България

С InSoft.bg, вие контролирате нещата. Участвате в избора на хора за вашия екип и имате пълен технически контрол през всички фази на разработване. И въпреки, че Проджект - мениджърът ще ви помага да наблюдавате и упътвате вашия екип, Вие ще имате директен достъп до всички програмисти. Вие решавате как и кога ще бъде доставен изходния ви код, и какви процедури ще последват. Няма значение колко голям е екипът Ви, дали е само един човек или 50, след няколко месеца вече ще ги виждате като колеги, и от време на време ще посещавате екипа, за да приемете крайния продукт или да обсъдите следващия проект. Ще получавате месечни фактури, точно както изпращате месечните възнаграждения на вашия фирмен персонал.

 

Всички опции на цената на една

Работейки само за софтуерни компании, ние научихме, че компаниите имат нужда не само от програмисти. Ето защо ние предлагаме пълно обслужване чрез редица отдели с добавена стойност. Нашия екип за предварително разработване ще Ви помогне да направите оценки и да превърнете вашите функционални спецификации в технически такива.  Това не само Ви спестява много време, но също Ви помага да проверите дали ние наистина разбираме какво очаквате от нас. Нашите специалисти в графиките ще ви помогнат с бутони, икони, шаблони и дори лога и цели стилове. Нашите мениджъри по проекти могат да бъдат вашия единствен контакт, ако екипа Ви стане прекалено голям, а нашия технически екип може да създаде помощен онлайн портал или потребителски ръководства. Напълно квалифицирания ни екип по Осигуряване на качеството гарантира за спазването на вашите стандарти и че процедурите са следвани подобаващо. И всичко това, включено в месечните разходи за програмистите.

 

Изключително достъпни цени

Благодарение на нашата а концепция, която следваме от самото ни съществуване ние вече доказахме, че услугите ни са изключително достъпни. Ще бъдете повече от приятно изненадани да видите месечната ви сметка с разбивката на разходите.

Моля, не се колебайте да ни позвъните, или да се свържете с нас от полето за контакти за допълнителна информация.

С помощта на GeoIP, изглежда се намирате в България. Атанас е в готовност да Ви отговори на Вашите въпроси
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en